13 916 kronor till Världens barn!

Våra föreställningar 18 och 19 september samlade in nästan 14 000 kronor till Världens barn. Tack för det!

Insamlingen pågår fram till i december, så det är inte för sent att dryga ut den summan. Skanna QR-koden nedan eller betala in på Radiohjälpens plusgiro 90 1950-6 – ange VB-QR1432 i meddelandefältet för att vara med i Uppsala kulturskolas insamling.

QR-kod för Uppsala kulturskolas insamling till Världens barn.

Just nu pågår fler än 40 olika projekt runt om i världen med stöd från insamlingen för Världens barn. En liten summa för oss kan räcka till mycket för ett barn i en annan del av världen.

32 kronor räcker till mellanmål till ett barn i en månad i Libanon.
55 kronor räcker till skolböcker för ett barn under ett år i Jemen.
90 kronor ger ett undernärt barn en full behandling på Panzisjukhuset i Kongo.

Läs mer om vad pengarna går till här

Ebbla var en av grupperna som medverkade på Uppsala kulturskolas konserter för Världens barn.Gruppen "Ebbla" – Ella Lackmar (till vänster) och Ebba Törnkvist (till höger) var en av grupperna som medverkade på föreställningarna för Världens barn.

22 september 2022