Att sluta i Uppsala kulturskola

Din plats vid Uppsala kulturskola gäller tills du säger upp den via eKulturskola. Alla avanmälningar sker via eKulturskola, även om du anmälde dig med den tidigare pappersblanketten. Att meddela sin lärare eller expeditionen via telefon eller mejl gäller inte som avanmälan.

Avanmälan ska ske innan pågående termin slutar. Om avanmälan inte sker och nästa termin hinner börja, blir du betalningsskyldig för hela den terminen.

Observera att om du hyr ett instrument av kulturskolan så skall detta återlämnas i samband med kursavslutet. Kontakta tekniker Ferkó Matolcsi: 018-727 20 81, ferko.matolcsi@uppsala.se, för att boka tid för återlämning.

Om du inte har talat med din lärare om att du tänker sluta, så uppskattar läraren om du också meddelar henne/honom att du slutar.

Så gör du för att avanmäla

Logga in i eKulturskola. Under fliken ”Min sida” och rubriken ”Hantera mina kurser” ser du ditt barns aktuella kurser. För att avanmäla klicka på knappen ”Avsluta kurs”. Hör av dig till expeditionen på 018-727 20 87 om det uppstår problem.

Kulturskolans expedition

Angus Keay/Martin Tell
Skoladministratör
Uppdaterad: